torsdag 16 juli 2009

"Loppisfynd"

 
 
 

Här hemma har vi byggarbetsplats just nu. Vi rev vår altan i lördags och trodde(tids opptimist som vi är både jag och P:) att den nya skulle vara klar på ett par dagar. Tyvärr så var det mycket mera jobb (som vanligt) en vi räknat med. Murket virke, myror som "boat" och en massa annat tidskrävande arbete. Det är lite så när vi ska göra något här hemma, vi stöter på patrull och allt tar längre tid än vi anat:) Det är nog tur att man inte vet vilket jobb det är och vilken tid det tar innan, för då skulle vi aldrig dra igång något här hemma:) 
Visar idag några av våra "Loppisfynden" vi gjorde förra veckan. "Lillprinsen" var så snäll och hjälpte mig göra ren flaskorna när vi kom hem. Ser ni hur skummet ur:)

Ha en härlig fredag/Helena

4 kommentarer:

Made in Persbo...Carina sa...

Vilka härliga loppisfynd! ...och så fin hjälp du får med rengörningen. Vattensöl brukar vara populärt även hos oss :)

Ha det gott!
Kram, Carina

Anonym sa...

I LOVE this beautiful blog! I've enjoyed looking through all the pictures at least 3 times!! I wish I could read it! :)

Kristin sa...

Hej Helena, ja men visst... det är ju alltid så att man beräknar för lite tid på projekt, även att man tycker att man lägger på marginaler för att man vet att det brukar ta längre tid. Så är det alltid här. Nu har vi äntligen fått vårt utbygge klart. Det har tagit ungefär 3 ggr längre tid än vad vi trodde. Men men... nu är det klart i princip, och huvudsaken är ju att det blir lika bra eller ännu hellre ännu bättre än man tänkt sig. Då är man ju nöjd i slutänden i alla fall.

Kram och vad söt hjälp du har!

Johanna sa...

Usch vad tråkigt med bygget! Konstigt det där med att det alltid tar minst dubbelt så lång tid som man tror- varje gång!
Fiina fynd!!