torsdag 29 juli 2010

Hönshus?

Jag har länge varit sugen på att skaffa höns, ända sedan vi flyttade till hus för typ 13 år sedan. Vi började bygga på en hönsgård för ca.8 år sedan men det blev inget då. Nu har jag och Lillprinsen pratat om att ha några hönor på gården. Hittade så fina hönshus på nätet som jag gärna skulle villa ha. Tycker det skulle vara mysigt med några "pullor" som gick och pickade på gården och tänk att få gå ut och hämta in sina alldeles egna ägg:)


Ha en fin dag/H


6 kommentarer:

Alberte sa...

Fantastisk! Ja, hønsehus må man ha!
Klem, Jannicke

kjersti sa...

For en idyllisk tanke...
Det er jo selve sjarmen med å bo på landet:)
Ferske egg hver morgen, hadde heller ikke vært meg imot;)

Fin dag til deg,
klem Kjersti

Min tråd sa...

Visst är hennes hönshus underbara! När man sett dessa, vill man inte ha någon ful gammal ombygd lekstuga till sina höns....

Jobbar oxå på att skaffa höns!

Mor Grön sa...

Ja höns är ju underbara, och man behöver ju inte bo på lanet för att ha dem heller. Vi har myskankor(sådana som äter mördarsniglar) men ska skaffa höns så fort vi hunnit inreda hönshuset.

H A N N A S - F O R M sa...

HEEEJJJ!!!

Höns...Jaaaa, det vill jag oxå ha...undrar om det funkar på våran gård????? Hade höns om somrarna på landet som gick fritt när jag var liten...det var jättehärligt. Hösnshuset du hittat var superfint...som ALLT hos dig..ser i inläggen att ditt hem är FANTASTISKT vackert...du har öga för det vackra du!!!

STOR KRAM
Hoppas vi ses snart!
Hanna

Helena, The Swenglish Home sa...

Vilken fantastiskt vacker blogg, toksnygga foton, urläckert hem och allt bara fint, fint, så fint!

Tack för en inspirerande stund hos dig.

Varma hälsningar,
Helena, The Swenglish Home