måndag 6 juli 2009

SOMMAR!!!!
Vilken härlig måndag!

Något svalare väder innebär att man nu orkar göra något. Förra veckan var det bara stranden, havet och stugan som gällde. Försökte ta fram dammsugarn en dag men insåg att det inte är något man ska syssla med vid sådant fint väder. Det är bara att vara ute och njuta! Jag älskar de ljumma kvällarna då man kan sitta ute till midnatt.

I helgen var vi på en mini semester med svärmor till huvudstaden. Vi fick en underbar helg med hotell. Vi har strosat i gamla stan, tagit båten över till Djurgården, besökt Junibacken och Wasa samt ätit massa god mat. 
Vilken fantastiskt vacker huvudstad vi har!

Visar idag en sommarbild på "Lillprinsen" i båten utanför Gävle. P skymtar i bakgrunden på ena bilden. 

Ha de gott/Helena

8 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Och så dina små tår eller? :)

Vad söt han är lillprinsen!!

Kram Jenny

Lyktor och Tyg sa...

Härligt med hav och sommar. Så söt han är lillprinsen. Kanske jag kommer till Gävle nästa vecka. Kika in på min sida nu så kan få se min systers trädgård.
kram Kristina

Tulipa sa...

Älskar såna där bilder med barnen i flytvästar på böljan den blå...har ett gäng såna med mina barn, och det är sommar!!

Kram Mariette

Wannebebondjantan sa...

Härligt med båt och vatten. Fina bilder!

Ett hus i vitt sa...

Hihi jaa dina tår kom ju också med :-). Vilka härliga sommarbilder. Här åks det också mycket motorbåt, pojkarna älskar det. Planerar lite segling också med våran nya segelbåt :-). Kram, Anette

kardemumma sa...

Vad härligt med en myshelg i stora staden. Vi har inte varit i Stockholm sedan vi var ner på Brolle i slutet av mars och det känns som en evighet!
Kram C

Bygatan sa...

Så härligt det ser ut Helena!

Lillprinsen kommer bli en riktig skeppare;-)

Ha en fortsatt skön vecka!

Kram Lena

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片